dropshad.png

SALONG BETONG × BEAUTY

Laserteknik i absoluta toppklass

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda er laserteknik med en av världens mest utvecklade lasermaskiner. 

Tatueringsborttagning

Vi tar bort din tatuering med den senaste tekniken och utrustningen, PicoLo.

PicoLo arbetar med en teknik som kallas för Picosekund-laser. Skillnaden mellan denna typ av teknologi och äldre/andra metoder är att PicoLo splittrar pigment i mindre partiklar och på kortare tid. Det innebär att behandlingen är tuffare mot pigment men skonsammare mot omgivande vävnad då laserkontakten inte är lika långvarig. Eftersom att pulserna är snabbare kan varje laserpuls arbeta med högre styrka vilket också förbättrar behandlingseffekten.

 

PicoLo kan behandla svårare tatueringar/pigment eftersom att den splittrar pigmentet i mindre partiklar. Det är på så sätt lättare för kroppens immunsystem att slussa bort pigmentet. PicoLo är en av de säkraste behandlingarna för borttagning av tatueringar och risken för t.ex. hyperpigmenteringar är väldigt låg. 

 

Tänk på att alltid följa de behandlingsråd du får av din behandlare. Eftervården kan påverka ditt behandlingsresultat. 

 

Lyxbehandling: Carbon peeling

Carbon Peeling, som även kallas för lyxbehandling eller hollywood behandling, är en effektiv laserpeeling som ger din hud lyster direkt. 

Vi utför Carbon peeling med vår utrustning PicoLo i kombination med en kolgel som appliceras på huden. Kolgelen tränger in i huden och PicoLo peelar bort kolet samt döda hudceller. Kollagen och elastin stimuleras och din hud får en finare textur och lyster.

Carbon peeling är en perfekt behandling att utföra i kur för att få så bra resultat som möjligt. Fråga oss för mer information.

Med Carbon peeling kan vi:

· Strama åt huden

· Förbättra lyster
· Förbättra hudens textur
· Stimulera kollagen & elastin

· Minska porer
· Minska akne
· Ta bort döda hudceller

Carbon peeling är en perfekt behandling att utföra i kur för att få så bra resultat som möjligt. Fråga oss för mer information.

 

Hudföryngring

Behandla ålderstecken hos oss med den senaste teknologin Picosekund-laser. Med PicoLo kan vi förutom att ta bort tatueringar även behandla ålderstecken och pigment och ärr.

 Vi kan behandla huden på flera djup och skapa en kontrollerad ”skada” som stimulerar produktionen av kollagen och elastin. När detta sker i huden blir texturen finare, huden får mer volym och fina linjer jämnas ut. 

 

Beroende på vilken behandlingseffekt man vill uppnå kan styrkan på lasern justeras efter dina önskemål. 

 

Hudreparation

Vi förbättrar hudens textur med PicoLo, den senaste teknologin inom laser. Genom att skapa en kontrollerad ”skada” i huden stimulerar vi en läkningsprocess som gör att akne ärr och andra ojämnheter i huden blir mindre. Volymen i håligheterna förbättras genom kollagen och elastin förbättras. 

Vi behandlar även pigment och solskador genom att splittra pigment i huden som sedan slussas bort av kroppens immunsystem. Denna metod med PicoLo är skonsammare än många andra behandlingar på marknaden då vi arbetar med en så kallad picosekund-laser som inte påverkar omgivande vävnad lika mycket. 

 

SALONG BETONG × KONTAKT

Skriv upp dig för nyhetsbrev.

Var den första att få reda på nyheter, produktsläpp och information om tatueringstider.

Genom att skriva upp din e-postadress

accepterar du vår integritetspolicy

HÖGDALEN 

Den ökända Salong Betong AB 

Skebokvarnsvägen 151 

124 52 Bandhagen

 

+46760-291650 

info@salongbetong.com 

Hitta hit

MALMÖ 

Den ökända Salong

Betong Malmø AB 

Regementsgatan 12 

211 42 Malmö 

+46723-291650 

malmo@salongbetong.com

Hitta hit

PRODUKTION 

Den ökända Salong Betong Produktion AB 

Skebokvarnsvägen 151 

124 52 Bandhagen 

+46760-291650 

info@salongbetong.com 

Hitta hit